Vacature: Helpende Zorg en Welzijn in Enschede

Vacature: Helpende Zorg en Welzijn in Enschede

Functie

Als persoonlijke verzorg(st)er lever je cliëntgerichte zorg (lichamelijke en huishoudelijke hulp) aan thuiswonende cliënten. Daarbij bied je de cliënten ondersteuning in hun persoonlijke verzorging. Als je niet bent geweest, kan de dag van de cliënt niet goed beginnen. Jij maakt dus het verschil of de cliënt een fijn dag gaat hebben! Of later op de dag, als je mensen helpt om zich klaar te maken voor de nacht. Je ondersteunt de mensen met het wassen, aankleden, eventueel het aantrekken van steunkousen en het verzorgen van het ontbijt of maaltijd.

Wij vragen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, zelfstandig, geduldig, flexibele, nauwgezette, gemotiveerde verzorgende met goede sociale vaardigheden. Daarnaast beschikt jij over  geduld, hulpvaardigheid, flexibiliteit en aanpassingsvermogen.

Wij bieden

Een salaris conform CAO Verpleeg-en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. De inschaling is afhankelijk van de aard van de functie en opgedane ervaring. Overige arbeidsvoorwaarden zijn onder andere flexibiliteit, reiskosten, goede pensioenregeling, vakantiegeld en 13e maand conform genoemde cao.

Solliciteren?

Je kan je CV en motivatiebrief mailen naar
E-mail: sollicitatie@zorgadviestwente.nl

Of reageer via onderstaand sollicitatieformulier:

    Upload hier jouw CV in PDF: