Verzorgende IG

ZorgAdvies-Twente vacatures

Verzorgende IG

Vanwege ontwikkelingen en uitbreiding van ons thuiszorg team in Enschede zijn wij op zoek naar verzorgende IG voor 24 tot 36 uur per week. Zorg-Advies Twente is op zoek naar iemand die het leuk vindt om mee te werken in een cultuur sensitief team.

Als verzorgende IG in de thuiszorg heb je een belangrijke rol omdat je breed bent opgeleid. Je biedt cliëntgerichte zorg, op basis van de zorgafspraken zoals vastgelegd in het zorgleefplan. Je voert onder andere verpleegtechnische handelingen uit en draagt bij aan de continuïteit en kwaliteit van het welbevinden van de cliënt.

Jouw profiel

 • Je beschikt over een diploma verzorgende IG;
 • Ervaring in de thuiszorg is een pré;
 • Je kunt goed communiceren en samenwerken;
 • Je bent vrolijk, sociaal en flexibel ingesteld.

Wij bieden

Een leuke functie als verzorgende IG in een klein gezellig team waarin je samen met collega’s de extramurale dienstverlening (thuiszorg) verder kunt ontwikkelen. Je krijgt een arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor bepaalde tijd met de mogelijkheid tot omzetten naar onbepaalde tijd. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT, inschaling is afhankelijk van je ervaring. Daarnaast bieden wij scholing om je vakkundigheid actueel te houden en mogelijkheid tot ontwikkeling.

Een ondernemende mentaliteit wordt hier gecombineerd met oog voor mens en maatschappij. Bij ons staan kwaliteit van zorg, welbevinden en medezeggenschap centraal. Op dit moment werken wij hard aan de verdere professionalisering van onze organisatie.

Meer informatie en solliciteren
Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Pensioen
 • Bedrijfsauto
 • Vakantiegeld
 • Flexibele werkuren
 • Reiskostenvergoeding
 • Dertiende maand / Eindejaarsuitkering

Thuiswerken

 • Nee

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd
Contractduur 24 maanden
Parttime uren: 24 per week

Salaris: Vanaf €2.012,01 per maand

Rooster:

 • Avondwerk
 • Dagdienst
 • Flexibel werkrooster
 • ma-vr
 • Weekendbeschikbaarheid
 • Werken op feestdagen

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Bedrijfsfeesten
 • Extra vakantiedagen
 • Kerstpakket
 • Reiskostenvergoeding

Soorten aanvullende vergoedingen:

 • 13e maand
 • Bonusregeling
 • Onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiegeld

Werklocatie: Eén locatie

Solliciteren?

Je kan je CV en motivatiebrief mailen naar
E-mail: sollicitatie@zorgadviestwente.nl

Of reageer via onderstaand formulier:

  Upload hier jouw CV in PDF (verplicht):