Verpleegkundige (mbo)

ZAT-Vacature-April-2023-2

Verpleegkundige (mbo)

Zorg-Advies Twente is een cultuur sensitieve zorgorganisatie met een breed zorg- en dienstenaanbod. Van preventie tot zorg in de laatste levensfase. Wij gaan uit van wat een cliënt zelf kan, luisteren en zoeken samen naar de beste oplossing voor de cliënt. Daarbij kijken we verder dan de grenzen van onze organisatie.

Bij Zorg-Advies Twente zijn ongeveer 35 personen werkzaam. Zij lossen samen met de cliënt het ondersteuningsvraagstuk op en leveren verzorging, wijkverpleging en begeleiding aan cliënten van jong tot oud.

Zorg-Advies Twente is bezig met de ontwikkeling naar zelfregulerende teams. Medewerkers ontwikkelen daarmee zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid met de daarbij behorende regie. Teams van (wijk)verpleegkundigen en verzorgende dragen gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van de zorg.

Jouw profiel

 • Je bent in bezit mbo verpleegkundige diploma;
 • Je kunt goed communiceren en samenwerken;
 • Je bent vrolijk, sociaal en flexibel ingesteld.
 • Werken vanuit de vraag van de cliënt is jouw tweede natuur.
 • Je levert een bijdrage aan het beleid van Zorgadvies Twente.
 • Je staat voor de waarden van Zorg-Advies Twente en draagt deze uit.
 • Je hebt lef en durft verantwoordelijkheid te nemen

Wij bieden

Een leuke functie als mbo verpleegkundige in een klein gezellig team waarin je samen met collega’s de extramurale dienstverlening (thuiszorg) verder kunt ontwikkelen. Je krijgt een arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor bepaalde tijd met de mogelijkheid tot omzetten naar onbepaalde tijd. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT, inschaling is afhankelijk van je leeftijd, ervaring en behaalde diploma’s. Daarnaast bieden wij scholing om je vakkundigheid actueel te houden en mogelijkheid tot ontwikkeling. Onze kracht ligt in het kleinschalige van de organisatie. Een ondernemende mentaliteit wordt hier gecombineerd met oog voor mens en maatschappij. Bij ons staan kwaliteit van zorg, welbevinden en medezeggenschap centraal. Op dit moment werken wij hard aan de verdere professionalisering van onze organisatie.

Meer informatie en solliciteren

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Pensioen
 • Bedrijfsauto
 • Vakantiegeld
 • Flexibele werkuren
 • Reiskostenvergoeding
 • Dertiende maand / Eindejaarsuitkering

Soort dienstverband: Parttime, Vaste baan, Bepaalde tijd, Oproepbasis
Contractduur 24 maanden

Salaris: €16,74 – €23,99 per uur

Rooster:

 • Avondwerk
 • Dagdienst
 • Enkel weekenden
 • Flexibele werkuren
 • ma-vr
 • Oproepdienst
 • Weekendbeschikbaarheid
 • Werken op feestdagen

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Auto van de zaak
 • Bedrijfsfeesten
 • Budget voor professionele ontwikkeling
 • Extra vakantiedagen
 • Kerstpakket
 • Pensioen
 • Reiskostenvergoeding
 • Telefoonplan
 • Telefoon van de zaak
 • Vrijdagmiddagborrel

Soorten aanvullende vergoedingen:

 • 13e maand
 • Bonusregeling
 • Vakantiegeld

Opleiding:

 • MBO (Gewenst)

Werklocatie: Fysiek

Solliciteren?

Je kan je CV en motivatiebrief mailen naar:
E-mail: sollicitatie@zorgadviestwente.nl

Of reageer via onderstaand sollicitatieformulier:

  Upload hier jouw CV in PDF (verplicht):