Missie

Zorg-Advies Twente is een zorginstelling voor iedereen ongeacht jong of oud, samen of alleen. Het streven is een oprechte zorgverlening na bij de cliënt, waarbij professionaliteit, kwantiteit en maatschappelijk betrokkenheid onze ondernemingsprincipes zijn. Onze cliënten staan altijd centraal. Wij spelen in op de zorgbehoeften van onze cliënten, door het samenstellen van individuele zorgpakketten. Zorg- Advies Twente definieert met de missie de bestaansgrond van de instelling. Met de visie wordt de gewenste situatie in de toekomst beschreven. Door middel van het formulieren van doelen die aansluiten op de behoeften van onze cliënten proberen wij de missie en visie te verwezenlijken.

 

Onze Misie:

Zorg-Advies Twente (ZAT) ontwikkeld uiteenlopende zorg en welzijns activiteiten die de gezondheid, zelfredzaamheid, zelfstandigheid en het welzijn van onze cliënten bevorderen.

Dit aanbod wordt uitgevoerd door multidisciplinaire teams bestaande uit:

  • Professionals;
  • Vrijwilligers;
  • Mantelzorgers;
  • Ervaringsdeskundigen

Daarbij wordt gefocust op hoogstaande kwaliteit en tevredenheid vanuit de expertise in eigen taal en cultuur. Dat bieden wij vanuit open transparantie, integere en maatschappelijk betrokken organisatie die de normen/waarden en achtergronden van cliënten waardeert en respecteert.