Over ons

Zorg-Advies Twente, alleen voor jou, speciaal voor jou

Niemand, ook jij niet, heeft er uit vrije wil voor gekozen om zorg nodig te hebben. Kwetsbaarheid is geen aangeboren eigenschap, maar een onbepaald gegeven. Zorg Advies Twente is een zorginstelling die dat begrijpt en daarnaar handelt. We hanteren het motto dat iedereen de kans moet krijgen om aan het maatschappelijke en sociale leven deel te kunnen nemen.

Of het nu gaat om thuiszorg, verpleging, begeleid wonen, persoonlijke verzorging, dagactiviteiten, huishoudelijke hulp, juridische dienstverlening of administratieve service: bij ons ben je verzekerd van flexibel maatwerk, dat optimaal past bij jouw individuele situatie en maximaal op jouw eisen, wensen en behoeften is afgestemd.

We werken niet dwingend of sturend, maar ook niet vrijblijvend. Je zult er zelf ook wat aan moeten doen, want alleen samen kunnen we bereiken wat we willen. En je bent bij ons geen dossier, maar een mens die we serieus nemen en graag beter willen leren kennen. Wil jij óns beter leren kennen, lees dan verder en maak kennis met de ervaringen van onze cliënten. Beter zouden we het zelf niet onder woorden kunnen brengen.