ZorgAdvies-Twente-Header-algemeen
 > Over ons

Over ons

Historie

Door de toenemende vraag naar zorg- en dienstverlening in de eigen omgeving, taal en cultuur is Zorg-Advies Twente in 2009 opgericht. De organisatie is gestart met een multicultureel team. Dit team bestond uit begeleiders, huishoudelijke hulp medewerkers en verzorgenden. De professionals kennen de cultuur en beheersen de taal van verschillende doelgroepen. Hierdoor kan de organisatie haar cliënten beter van dienst zijn, waardoor er sneller problemen gesignaleerd kunnen worden en gerichter gehandeld kan worden.

Onze organisatie

Zorg-Advies Twente wil zich profileren als een organisatie met een breed aanbod van zorg- en dienstverlening voor de uiteenlopende doelgroepen.

Zorg-Advies Twente is een dynamische organisatie met enthousiaste en gemotiveerde professionals. Bij Zorg-Advies Twente staat de mens centraal, ongeacht diens godsdienst, levensovertuiging, ras, politieke voorkeur en geslacht.

Actueel en blogs

Contact

Wil jij een zorgaanvraag doen of contact met ons opnemen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 053 434 3088 of een e-mail sturen naar aanmelden@zorgadviestwente.nl. Wij helpen je graag!

    Selecteer het onderwerp