De kracht van Zorg-Advies Twente: Cultuur sensitieve zorg

Cultuursensitieve zorg

De kracht van Zorg-Advies Twente: Cultuur sensitieve zorg

Zorg-Advies Twente wil passende zorg bieden waar iedere cliënt zich goed bij voelt. Daarom zijn we er ook voor cliënten met een niet-westerse culturele achtergrond om persoonsgerichte zorg en zorg die is toegepast op de eigen geschiedenis en behoeften te verlenen. Met het bieden van cultuur sensitieve zorg houden we rekening met de uiteenlopende culturele verschillen en proberen we zoveel mogelijk échte zorg op maat te bieden.

Om in de zorg tot een goede match en de juiste klik te komen, helpt het als cliënt en verzorgende een vergelijkbare culturele achtergrond hebben. Zo is het voor migranten erg fijn te ervaren dat een verzorgende bekend is met zijn/haar gebruiken en taal. Bij Zorg-Advies Twente werken we daarom met medewerkers vanuit verschillende culture achtergrond en een brede interesse die allen vol passie gaan voor de juiste klik met onze cliënten.

Wil jij weten wat Zorg-Advies Twente voor jou kan betekenen of wil je direct een zorgaanvraag doen? Wij helpen je graag! Vul het contactformulier op onze website in, bel 053 434 3088 of stuur een e-mail naar aanmelden@zorgadviestwente.nl.