Samenwerking zorgverleners

Samenwerking zorgverleners

Samenwerking zorgverleners

Door de toenemende vraag naar zorg- en dienstverlening in de eigen omgeving, taal en cultuur is Zorg-Advies Twente in 2009 opgericht. De organisatie is gestart met een multicultureel team. Dit team bestond uit begeleiders, huishoudelijke hulp medewerkers en verzorgenden. De professionals kennen de cultuur en beheersen de taal van verschillende doelgroepen. Met het bieden van cultuurspecifieke zorg kunnen wij cliënten beter van dienst zijn en worden problemen sneller gesignaleerd en kan er gerichter gehandeld worden.

Zorg-Advies Twente biedt Cultuur sensitieve zorg op het gebied van:

✔️ Thuiszorg

✔️ Wijkverpleging

✔️ Begeleiding individueel

✔️ Dagbesteding Bedoeld voor de cliënten die zowel WMO als WLZ en ZVW indicaties hebben.

Bekijk meer informatie op https://zorgadviestwente.nl/samenwerking-zorgverleners/

Kennismaken? Ziet u als zorgprofessional ook de meerwaarde van samenwerken in? Dan nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek en een goede kop koffie! U kunt ons telefonisch bereiken op 053 434 3088 of een e-mail sturen naar info@zorgadviestwente.nl. Wij gaan graag met u in gesprek!